Lentopallo

Roimalla on kaudella 2022-2023 lentopallon harrastusmahdollisuuksia tytöille, pojille ja naisille. Tule kokeilemaan uutta lajia ja muistelemaan jo opittua. Mukaan tarvitset vain sisäpelikengät (ja polvisuojat), muut välineet seuran puolesta!

Juniorilentopalloa Sautinsalilla

F– ja E–ikäiset (eskarit–4. luokkalaiset)

Torstai klo 17-18.30

Valmentajina Jari Sipi ja Antti Spak

D–ikäiset (5.–6. luokkalaiset)

Maanantai klo 15.30-17
Keskiviikko klo 16.30-18
Lauantai klo 10-11.30

D-juniorit pelaavat kaudella 2022-2023 Lännen alueen D-poikien Tiikerisarjaa. Valmentajina Jari Sipi, Antti Spak ja Sanna Sipi.

C– ja B-tytöt (yläkoulu)

Keskiviikko klo 17.30–19
Perjantai klo 16.30-18

Neljä Roiman tyttöä pelaa kaudella 2022-2023 Alavieskan Virin ja Roiman yhteisjoukkueessa B-tyttöjen valtakunnallista sarjaa. Joukkue osallistuu sarjaan nimellä AV/Roima.

Naiset Sautinsalilla

Keskiviikko klo 18.30-20

Naisten joukkue osallistuu kaudella 2022-2023 Lentopalloliiton alaiseen paikallissarjaan. Lännen alueen paikallissarjan Keski-Pohjanmaan lohkossa pelaavat Roiman lisäksi Alavieskan Viri, Kalajoki sekä Rento ja Ylibuukatut Kokkolasta. Lohkossa pelataan kolminkertainen otteluohjelma.

Roiman joukkueessa pelaavat aikaisemmilta kausilta tutut Henna Paananen, Heidi Lukkarila, Janette Korpi, Sanna Sipi sekä Nelli Tarkka. Uusina kasvoina Himangalta nähdään Noora Uunila, Tuuli Yli-Hkka ja Mari Roukala. Joukkue sai täydennystä Kälviältä, kun Maria Kalliokoski liittyi joukkueeseen. Rahjasta joukkueeseen tuli mukaan Piia Anttila. Vaasassa asuva Miia Uunila tekee paluun Roiman väreihin siten juniorivuosien. Naisia valmentaa Jari Sipi.

Yhteyshenkilöt Sanna Sipi, puh. 050 3083 965 ja Jari Sipi puh. 050 5304 776.

Kaikkiin ryhmiin ovat tervetulleita niin uudet kuin entiset lentopallon harrastajat.
Ottakaa rohkeasti yhteyttä valmentajiin/yhteyshenkilöihin, jos haluatte tietää lisää!

Beach volley

Roiman beach volley -toiminta painottuu kesäkauteen. Seuran ylläpitämät kolme hyväkuntoista beach volley -kenttää sijaitsevat Roiman majalla Pohjoisen satamatien varrella, noin 2 km Himangan keskustasta.

Beach volley on hyvä kesälaji lentopalloilijoille. Himangalla on paljon aktiivisia pelaajia. Harjoituksia on pidetty kesäkaudella junioreille, naisille ja miehille.

Seura on järjestänyt viime vuosina harrasteturnauksia sekä miehillä että naisille. Viime kesänä järjestettiin myös kaksi miesten avointa turnausta. Roiman junioreita on osallistunut aiempina kesinä SM-kiertueille.

Lisätietoja Jari Sipiltä, puh. 050 530477. Kannattaa seurata myös Roiman facebook-sivua.

F-Junnut

Power Cup

Harrastenaiset turnauksessa Lohtajalla.

Valmentajat Jari Sipi ja Jorma Tuorila

Seuraa Roiman joukkeiden sarjamenestystä facebookissa ja instagramissa.
Tule kannustamaan kotipeleihin Sautinsalille!

Keski-pohjanmaan lentopallojaosto

Roima on vahvasti mukana keväällä 2016 perustetussa Keski-Pohjanmaan lentopallojaostossa, joka on Suomen Lentopalloliittoon kuuluva alueellinen organisaatio.