Naisten kausi päättyi juhlaan Kokkolassa!

Lentopalloliiton naisten alueellisen sarjan lopputurnaus lauantaina 28.4.2018 Kokkolassa päättyi Himangan Roiman naisten juhlaan. Roima voitti kaikki kolme alkulohkon peliä puhtaasti 2-0.

Alkulohkojen voittajat pelasivat suoraan turnauksen voitosta. Toisen lohkon voitti Kälviän Lady Volley. Roima voitti finaalissa Kälviän 2-0.

Tähän on hyvä päättää onnistunut kausi! Onnittelut koko joukkueelle sekä valmentaja Ville Lehtiselle.

Roima voitti Tiikerit 3-1

Roiman naiset kävivät 22.2.2018 pelaamassa Kokkolassa Tiikereiden Harraste naisia vastaan. Kotiin tuomisena oli 3-1 voitto!

Tiikerit voittivat ensimmäisen erän niukasti 26-24. Toinen erä Roimalle 25-17, kolmas 25-21. Neljäs erä oli jälleen tiukka, Roima voitti sen 26-24.

Taisteluvoitto Kälviästä

Kyllä oli naisilla harrastesarjassa mahtava taisteluvoitto Kälviän Lady Volleysta Raumankarin koulun kotipelissä 15.2. Voitto tuli erin 3-1.

Kälviä johti 4. erää jo 17-24, mutta Roiman naiset nousivat erä voittoon 26-24 ��. Kaikilla oli hienoa pelaamista ja etenkin pelin lopussa puolustettiin loistavasti.

Naiset voittivat Perhis Wolleyn kotipelissä

Roiman harrastenaiset pelasivat 25.1.2018 Perhis Wolleytä vastaan kotipelin. Naiset ottivat hienon 3-1 voiton! Sarja on nyt puolessa välissä ja Roima on 7 joukkueen sarjassa sijalla 4.

Pisteet kotiin Tiikereiltä

Roiman naiset avasivat lauantaina 25.11.2017 pistetilin maakunnallisessa Harrastesarjassa hakemalla 3-2 voiton Kokkolasta Tiikereiden A/B-tytöiltä. Hienoa naiset!

Naiset harrastesarjaan: Ensimmäinen peli Kälviällä

6.11.2017 pelattiin historian ensimmäinen naisten harrastesarjan peli Kälviä-Roima. Ilmassa oli hiukan jännitystä puolin ja toisin. Tiukan väännön jälkeen Kälviä vei voiton 3 - 1. Tästä on hyvä jatkaakotipeliin Kannuksen Uraa vastaan. Se pelataan Raumankarin koulun salissa torastaina 16.11.2017 klo 19.

Naiset kakkosia Lohtajan turnauksessa

Joukkue alarivissä vasemmalta: Sanna Sipi, Janette Korpi, Emmi Kärjä, Henna Paananen ja Heidi Lukkarila. Takarivissä vasemmalta: Ville Lehtinen (valmentaja), Nelli Tarkka, Elina Paavola ja Tiina Yli-Hukka.

Roiman harrastenaiset osallistuivat 1.4.2017 lentopalloturnaukseen Lohtajalla. Tuloksena
oli kakkossija!

Naiset pelasivat ensimmäisen pelin Tiikereiden A/B-tyttöjä. Tämän pelin naiset voittivat 3-0. Toinen peli oli Sote/Vetelin yhteisjoukkuetta vastaan. Naiset kärsivät niukan
2-1 tappion.

Viimeinen peli oli Kälviän naisia vastaan. Myös tämä peli oli tiukka. Kälviän naiset veivät pelin 2-1. Turnauksen voitti Kälviä, Roima oli toinen, Sote/Veteli kolmas ja Tiikereiden tytöt neljänsiä.