Pisteet kotiin Tiikereiltä

Roiman naiset avasivat lauantaina 25.11.2017 pistetilin maakunnallisessa Harrastesarjassa hakemalla 3-2 voiton Kokkolasta Tiikereiden A/B-tytöiltä. Hienoa naiset!

Naiset harrastesarjaan: Ensimmäinen peli Kälviällä

6.11.2017 pelattiin historian ensimmäinen naisten harrastesarjan peli Kälviä-Roima. Ilmassa oli hiukan jännitystä puolin ja toisin. Tiukan väännön jälkeen Kälviä vei voiton 3 - 1. Tästä on hyvä jatkaakotipeliin Kannuksen Uraa vastaan. Se pelataan Raumankarin koulun salissa torastaina 16.11.2017 klo 19.

Naiset kakkosia Lohtajan turnauksessa

Joukkue alarivissä vasemmalta: Sanna Sipi, Janette Korpi, Emmi Kärjä, Henna Paananen ja Heidi Lukkarila. Takarivissä vasemmalta: Ville Lehtinen (valmentaja), Nelli Tarkka, Elina Paavola ja Tiina Yli-Hukka.

Roiman harrastenaiset osallistuivat 1.4.2017 lentopalloturnaukseen Lohtajalla. Tuloksena
oli kakkossija!

Naiset pelasivat ensimmäisen pelin Tiikereiden A/B-tyttöjä. Tämän pelin naiset voittivat 3-0. Toinen peli oli Sote/Vetelin yhteisjoukkuetta vastaan. Naiset kärsivät niukan
2-1 tappion.

Viimeinen peli oli Kälviän naisia vastaan. Myös tämä peli oli tiukka. Kälviän naiset veivät pelin 2-1. Turnauksen voitti Kälviä, Roima oli toinen, Sote/Veteli kolmas ja Tiikereiden tytöt neljänsiä.