2018-2019

Tiikerisarjan päätöksessä turnausvoitto

E-tytöt pelasivat viimeisen Etelä-Pohjanmaan lentopallon Tiikeri-sarjan turnauksensa 14.4. Vaasassa. Turnauksessa pelattiin sarjan sijoista 13-18.

Ensimmäisen pelinsä Roiman tytöt pelasivat Laihian Lujan Tikkareita vastaan voittaen pelin 2-0 (25-19, 25-22). Toisessa pelissä vastustajana oli Nurmon Jymyn Karhut ja Roima voitti tämänkin pelin 2-0 (25-23, 25-17). Vastustajaksi asettui kolmannessa pelissä Vaasan Kiiston Jädet. Roiman E-tytöt voittivat pelin 2-0 (25-12, 25-18). Viimeisen pelinsä jo turnauksen voiton varmistaneet Roiman tytöt pelasivat Laihian Lujan Suklaata vastaan. Peli päättyi Roiman eduksi 2-0 (25-15, 25-21).

Roiman tyttöjoukkue voitti Vaasan turnauksessa kaikki pelinsä ja sijoittui kevätkauden aikana pelatussa sarjassa sijalle 13. Joukkueen valmentaja Jorma Tuorila arvioi, että syöttö ja kolmen kosketuksen peli ovat kehittyneet kuluneella kaudella hyvin.

Joukkue harjoittelee säännöllisesti ja valmistautuu seuraavaksi Rovaniemellä kesäkuun alussa järjestettävään Power Cupiin. Power Cup on maailman suurin juniorilentopallon turnaus. Turnauksessa pelataan neljänä päivänä suomalaisia ja kansainvälisiä joukkueita vastaan.

Roiman E-tytöt odottavat jo innolla Power Cupia. Joukkue on osallistunut siihen jo kahtena aiempana vuonna ja kivaa on ollut.

Ensi kaudella Roiman tyttöjoukkue siirtyy D-junioreihin ja kolmen kenttäpelaajan sijasta pelataan neljällä. Joukkue toivottaa iloisin mielin mahdolliset uudet pelaajat tervetulleiksi joukkueeseen.

E-tytöille turnausvoitto

Roiman E-tytöt juhlivat voittoisaa peliä joukkueen possu-maskotin kanssa vas. kapteeni Fanny Mäki-Petäjä, Aino Venetjoki, Ronja Paananen, Sonja Nurro ja Telma Tuorila.

Roima järjesti lauantaina16.3. Etelä-Pohjanmaan lentopallon Tiikeri-sarjan E-poolin turnauksen Himangalla. Turnaukseen osallistui kolme joukkuetta Lapuan Virkiän joukkueen jäädessä pois turnauksesta. Koska joukkueita oli yksi vähemmän, kaikki pelit pelattiin kolmieräisinä.

Turnauksen avauspelin pelasivat Kauhajoen Karhut ja Kyrön Voima. Peli päättyi kauhajokisten voittoon kyröläisistä lukemin 3-0 (25-18, 25-12, 25-11).

Turnauksen toisessa pelissä Roiman E-tytöt kohtasivat Kauhajoen Karhut. Roiman tytöt voittivat pelin lukemin 3-0 (25-23, 25-17, 25-19). Toisen pelinsä roimalaiset pelasivat Kyrön Voimaa vastaan. Peli päättyi myös 3-0 (25-9, 25-13, 25-11) Roiman eduksi.

Himangan Roima voitti turnauksen puhtaalla pelillä, Kauhajoen Karhut sijoittui toiseksi, Kyrön Voima kolmanneksi ja saapumatta jättänyt Lapuan Virkiä neljänneksi. Roiman E-tytöt pelaavat huhtikuussa Tiikerisarjan päätösturnauksessa sijoista 13-18.

Hyvät otteet jatkuivat Tiikeri-sarjassa

Roiman E-tytöt voitokkaan pelin jälkeen. Vas. Fanny Mäki-Petäjä, Ronja Paananen, Sonja Nurro, Aino Venetjoki ja Telma Tuorila.

Roiman E-tytöt osallistuivat Etelä-Pohjanmaan lentopallon Tiikeri-sarjan D2-poolin turnaukseen Kauhajoella 9.2.

Laihian Lujan Gepardit oli Roiman tyttöjä niukasti parempi erin 2-1 (30-28, 21-25, 15-12). Toisessa Roiman pelissä vastaan asettui isäntäjoukkue Kauhajoen Karhujen Tiikerit. Roiman E-tytöt voittivat pelin selvin lukemin 0-2 (11-25, 6-25). Viimeisen pelinsä Roiman tytöt pelasivat Lapuan Virkiän joukkuetta vastaan. Roima voitti pelin 2-0 (25-8, 25-7).

Valmentaja Jorma Tuorilan mukaan turnaus oli kaiken kaikkiaan Roiman tytöiltä perushyvää pelaamista. Erityisesti joukkueen syöttöpeli on vahvaa.

Roiman tytöt sijoittuivat turnauksessa toiseksi Laihian Lujan Gepardien voittaessa turnauksen. Pelit jatkuvat Tiikeri-sarjan D-poolissa 19.3.2019 Himangan Roiman järjestämällä kotiturnauksella.

E-tytöillä voitokas Tiikerisarjan avaus

Roiman E-tyttöjen lentopallojoukkue avasi sarjakautensa sunnuntaina 20.1.2019 Lapualla. Tytöt pelaavat Etelä-Pohjanmaan E-tyttöjen Tiikerisarjaa. Sarjaan osallistuu yhteensä 24 joukkuetta Etelä-Pohjanmaalta, Pohjanmaalta ja Keski-Pohjanmaalta.

Roiman joukkueen avausvastustaja oli Kauhavan Wisan joukkue. Roiman tytöt voittivat pelin 3-0 (25-9, 25-14, 25-15). Toinen vastustaja oli Lapuan Virkiän joukkue, jonka Roiman tytöt voittivat selvästi 3-0 (3-25, 5-25, 7-25). Tyttöjen peli on kehittynyt viime kaudesta varmemmaksi, etenkin syöttöpeli on parantunut.

Roiman E-tyttöjen sarjakausi jatkuu 9.2.2019 Kauhajoella pelattavalla pooliturnauksella. Joukkueessa pelaavat Fanny Mäki-Petäjä, Sonja Nurro, Ronja Paananen, Telma Tuorila ja Aino Venetjoki. Joukkuetta valmentavat Jorma Tuorila ja Toni Tuorila.