Beach volley kesä 2020

Roiman majan biitsikentät laitettiin kuntoon talkoilla ja pelit voivat alkaa.

Miesten harrasteturnaus 31.7.

Perjantaina 31.7. pelattiin Roiman majalla miesten harrasteturnaus. Turnaukseen osallistui seitsemän paria.

Voiton nappasi pari Tomi Riutta/Sami Hietamäki, toiseksi tuli pari Kimmo Mäkelä/Jani Roukala ja kolmanneksi pari Aki Ranta-Ylitalo/Juha Hopeavuori.

Kiitos kaikille turnaukseen osallistujille! Erityiskiitos talkoolaisille.

Biitsiturnaukset majalla 26.-27.6.

Roima avasi biitsikesän kaksipäiväisellä turnauksella majalla perjantaista lauantaihin 26.-27.7. upeissa olosuhteissa helteisessä säässä. Runsas osanottajien joukko takasi onnistuneen tapahtuman, jossa viihtyi myös yleisö. Kiitos kaikille pelaajille, yleisölle ja talkoolaisille.

Miesten kilpasarjan turnaukseen osallistui kahdeksan paria. Voiton veivät Joona ja Petteri Ilomäki, toiseksi tulivat Aapo Oulasmas ja Jyri Niemi. Kolmanneksi pelasivat Arto Rautio ja Mauri Kaattari.

Miesten harrastesarjan turnauksen voittivat Esa Päivärinta ja Henri Karvonen. Toiseksi tulivat Sami Hietamäki ja Tomi Riutta, kolmansia olivat Jari Sipi ja Raimo Högbacka. Mukana oli kymmenen paria ja pelit jatkuivat perjantain lämpimässä illassa klo 22.30 saakka.

Naisten harrasteturnakseen osallistui kymmenen paria. Turnauksen voiton nappasivat Merle Vilu ja Jonna Sorvoja. Toiseksi tulivat Seija Malkamäki ja Ulla Piiponniemi. Kolmanneksi sijoittuivat Nina Myllymäki ja Marjaleena Saari.