Harjoitukset ja avoimet vuorot


OHJATUT HARJOITUKSET

Ohjatut harjoitukset ovat seuramme jäsenten vetämiä yhteisiä harjoituksia. Harjoitusten tavoitteena on auttaa pääsemään lajien pariin mukaan, sekä ennen kaikkea harrastaa yhdessä.

Pakottavien tarpeiden edessä treenien aikatauluja saatetaan tarvittaessa muuttaa, mutta pyrimme pitämään sovituista ajoista mahdollisimman hyvin kiinni. Toki kehitämme vuoroja sekä ohjaajien että osallistujien tarpeiden mukaisesti.

Harjoitusten tuotto käytetään kokonaisuudessaan toiminnan aiheuttamiin kuluihin - kuten lämmityskustannuksiin, sekä uusien välineiden hankintaan.

Tavoitteenamme on ennen kaikkea onnistua luomaan hyvä yhteisö, jossa on innostavaa ja palkitsevaa harrastaa tarjoamiamme lajeja.

Kaikkien alla olevien harjoitusten hinta on 7€ / kerta - ja kausimaksun maksaneille 2 €/ kerta. Voimailujaoston kausimaksu on kaikille avoin, ja maksaa 120€ / vuosi tai 70€ / puolivuotta. Työttömät, eläkeläiset, opiskelijat ja alle 18-vuotiaat -50%. Harjoituksiin myydään myös 10 kerran kortteja helpottamaan asiointia - 70€ ilman jäsenyyttä / 20€ jäsenille.

Toiminnalliset harjoitukset tiistaisin 18:00 - 19:00

alkaen 10.12.2019

Toiminnallinen harjoittelu yhdistää erilajeista harjoitteita yhdellä harjoituskerralla suoritettavaksi.

Harjoittelulla pyritään mm. liikkuvuuden lisääntymiseen sekä säilyttämiseenkordinaation kehittymiseenlihaskestävyyden ja lihasvoiman lisääntymiseenkehon muokkaukseensekä yleiskunnon nostamiseen

Välineinä käytetään oman kehon lisäksi kahvakuulia, weight bageja, voimaköysi, slamm balleja. Välillä saatetaan tehdä muutamia kordinaatio harjoituksia nopeustikkailla tai nakkoa hieman kuntopalloja.

Osa harjoituksista tehdään yhdessä ja osa pienissä porukoissa kiertoharjoitteluna. Treenit voi kukin vetää oman kuntotasonta mukaan.


Kuntonyrkkeily sunnuntaisin 12:00-13:30 - alkaen 15.12.2019

Kuntonyrkkeily on tehokasta, hauskaa ja turvallista harjoittelua nyrkkeilyn tekniikoita ja harjoitteita hyväksikäyttäjen.

Kuntonyrkkeilyllä on useita hyötyjä:

  • Koordinaatio ja motoriset taidot kehittyvät
  • Harjoittelu kehittää peruskuntoa, avaa jumeja ja vahvistaa lihaksistoa tehokkaasti.
  • Onnistumisten ja kunnon kohoaminen kasvattavat itsevarmuutta.
Haluamme panostaa harjoituksissamme erityisesti tehokkaiden ja turvallisten tekniikoiden opetteluun.

Tempauskoulu ja painonnostoharjoitukset (tauolla)

Painonnosto on erityisesti voiman, tasapainon ja kehon hallinnan harjoittelua. Painonnoston harjoittelu tukee lähes mitä tahansa muuta urheilulajia. Painonnosto on myös erittäin hyvä laji parantamaan kehon liikkuvuutta sekä kehittämään kehon tukilihaksistoa sekä jalkojen ja keskivartalon voimantuottokykyä.

Tempauskoulussa harjoittelemme oman taitotason huomioiden painonnostotekniikoita.

Aloittelijoiden harjoittelun keskiössä aloittelijoilla on:
- Liikkuvuuden kehittäminen
- Oikeaoppisen kyykyn, erityisesti etukyykyn, oppiminen
- Keskivartalon vahvistaminen
- Tempauksen haltuun ottaminen turvallisen kokoisilla painoilla

Edistyneempien nostajien kanssa siirrytään hiljalleen tempauksen osalta maltillisesti hieman isompiin painoihin, sekä rinnallevetoon ja ylöstyöntöön.AVOIMET VUOROT

Kuntonyrkkeilytila sekä painonnostohuone ovat avoimesti jäsen maksun maksaneiden käytettävissä, aina kun käynnissä ei ole niihin liittyvää ohjattua toimintaa, tai taloa varattu esimerkiksi juhlakäyttöön.

Alustavasti tilojen on ajateltu olevan käytettävissä arkisin ja viikonloppuisin 8:00-22:00 välisen ajan (tai jatkossa jäsenistön tarpeiden mukaisesti), jolloin jäsenillä on pääsy tiloihimme nelinumeroisen koodin avulla.


TILOJEN KÄYTTÖOHJEITA

Kulkeminen

Roiman talon oven vieressä on avainkaappi, josta löytyy avain kulkemiseen. Kausimaksun maksaneille jäsenille annetaan koodi jolla avainkaapin saa auki. Avain on saatavilla aina 8:00-21:00 välisenä aikana.

Mikäli olet viimeinen lähtijä, varmistathan että ulko-ovi tulee lukituksi lähtemisesi jälkeen.

Kävijäseuranta

Tiloissa on vieraskirja johon merkitä harjoittelun päivämäärä ja kellonaika. Nimeä kirjaan ei tarvitse laittaa. Olisi hienoa mikäli saisimme mahdollisimman hyvin tilastoa tilojen käytöstä, jotta osaamme jatkossa kehittää toimintaamme.

Pienryhmät ja vuoron varaaminen ohjattujen harjoitusten ulkopuolella

Mikäli sinulla on tiedossa pienryhmä, joka haluaisi oman varatun vuoron avoimien vuorojen joukosta, niin ole yhteydessä jaoston puheenjohtajaan Ville Lehtiseen.

Lämmitys

Tiloissa on tehokkaat sähkölämmittimet. Mikäli tila on saapuessasi liian kylmä, voit säätää lämmityksen isommalle patterista löytyvillä säätimillä. Tilan lämpötila nousee nopeasti.

Muista asettaa lämmitys takaisin alkuperäiseen asentoon lähtiessäsi.