Sautinsali täynnä touhua toimintapäivänä

Roima järjesti lauantaina 15.2. F-junioreiden toimintapäivän Sautinsalilla. Mukana oli seitsemän joukkuetta: Roima, Kauhavan Wisa 1, 3 ja 4, Ylihärmän Junkkarit, Alajärven Ankkureilta 2 joukkuetta.

Kaikilla joukkueilla oli kolme peliä. Pelien lisäksi salissa oli erilaisia toimintapisteitä, joissa pelaajat saivat touhuta pelien välissä. Salissa oli siis touhua ja tohinaa.

Roiman joukkue pelasi ensimmäisen pelin Ylihärmän joukkuetta vastaan. Peli oli todella tasainen, Roima vei pelin lopulta 2-0. Toinen Roiman peli oli Kauhava 3:a vastaan. Tässä pelissä Roima oli selvästi parempi, voittaen pelin 2-0. Roiman viimeinen peli oli Alajärveä vastaan. Alajärvi oli parempi erin 2-0.

F-juniorit voitokkaina Kauhavalla

Roiman F-juniorit olivat sunnuntaina 19.1.2020 pelaamassa Kauhavalla. Päivään sisältyi kolme peliä ja toimintapisteitä.

Roiman joukkue pelasi kahta Kauhavan Wisan joukkuetta vastaan ja yhtä Alajärven Ankkureiden joukkuetta. Saldona hienot 2-0 voitot kaikista peleistä!

F-ikäisten pelit jatkuvat 15.2 Himangalla

Pelireissulla Ylihärmässä joulukuussa

Roiman F-juniorit olivat 14.12.2019 pelireissulla Ylihärmässä. Toimintapäivässä oli mukana Roiman lisäksi neljä joukkuetta Kauhavan Wisalta ja kaksi joukkuetta Ylihärmän Junkkareilta.

Roima pelasi kahta Wisan joukkuetta ja kahta Junkkareiden joukkuetta vastaan. Saldona oli kolme voittoa ja yksi tappio. Roiman joukkueessa pelasivat Egor Chaykin, Niilo Paananen, Lilian Hyyppä sekä Iida Sipi. Valmentajana toimi Jari Sipi.

F-junnut toimintapäivässä Kauhavalla

Kuvateksti

Roiman F-juniorit aloittivat oman kautensa 9.11. Kauhavalla, missä järjestettiin tämän syksyn ensimmäinen toimintapäivä. Mukana oli Roiman lisäksi Kauhavalta neljä joukkuetta ja Ylihärmältä kaksi joukkuetta.

Toimintapäivä aloitettiin yhteisellä alkulämmittelyllä, jonka jälkeen vuorossa oli pelit.
F-junioreissa kentällä on kerrallaan kaksi pelaajaa, joilla on käytössä kaksi koppia. Roiman joukkueessa Kauhavalla olivat mukana Egor Chaykin ja Iida Sipi, valmentajana toimi Toni Tuorila.

Pelaajien mukaan toimintapäivä oli ollut kiva. Saldona päivästä oli kolme voittoa ja yksi tappio. F-ikäisten seuraava toimintapäivä järjestetään Ylihärmässä 14.12.