Mikä beach volley?

Beach volley eli rantalentopallo on lentopallon muunnos, jota pelataan kaksihenkisin joukkuein hiekka-alustalla. Pelialueen koko on kahdeksan kertaa kahdeksan metriä ja verkon korkeus on sama kuin lentopallossa. (Wikipedia)

Harrasteturnaus majalla 18.8.2018

Miesten harrastesarjan biitsiturnaus saatiin pelata lauantaina 18.8. Roiman majalla hienossa säässä. Turnauksen voittivat Södö-pojat Pietarsaaresta. Toiseksi tulivat Tomi Riutta ja Mauri Kaattari. Pronssin nappasivat Jari Sipi ja Sami Hietamäki.

Naisten sarjaan ei tullut riittävästi osanottajia.

U16-sarjan Lännen aluemestaruus Roiman parille Tuorila & Tuorila

Vas. Himangan Roiman Eero Tuorila ja Esko Tuorila pelaamassa Sastamalan SM-osakilpailussa vastustajanaan pari Jere Tikkala-Aapo Kolhinen.

Himangan Roiman pari Eero ja Esko Tuorila voitti 21.7.2018 beach volleyn U16 -sarjan Lännen aluemestaruuden. Pari osallistui myös 25.-26.7.2018 Sastamalassa beach volleyn U16 SM-osakilpailuun. Tuorila-Tuorila -pari sijoittui osakilpailun lopputuloksissa kolmannelle sijalle.

Beach volleyn SM-mitaleista pelataan SM-finaaliturnauksessa Jyväskylässä 10.-12.8.2018. Tähän turnaukseen pääsee jokaisesta sarjasta kuusi rankingtilastossa korkeimmalla olevaa paria.

Juniorit beach volleyn SM-osakilpailuissa Kouvolassa ja Helsingissä

Eero ja Esko Tuorila Helsingin SM-osakilpailussa 10.-11.7.2018

Beach volleyn U16 -sarjan SM-osakilpailut jatkuivat 7.-8.7.2018 Kouvolan kaksipäiväisellä osakilpailulla. Roimasta osakilpailuun osallistui pari Eero Tuorila - Esko Tuorila. Pojat tulivat alkulohkossaan toiseksi ja sijoittuivat osakilpailussa viidenneksi. Osakilpailussa pelasi yhteensä 11 joukkuetta.

U16 ikäluokan seuraava osakilpailu pelattiin Helsingissä 10.-11.7.2018. Roiman C-pojista osakilpailuun osallistui kaksi joukkuetta: Arttu Karjalainen -Tatu Venetjoki sekä Eero ja Esko Tuorila. Osakilpailussa oli mukana 12 joukkuetta. Karjalainen-Venetjoki -pari sijoittui alkulohkonsa kolmanneksi ja lopputuloksissa 11. sijalle. Tuorila - Tuorila -pari voitti oman alkulohkonsa ja sijoittui lopputuloksissa viidenneksi.

SM-kiertueen osakilpailuissa pelaajat keräävät rankingpisteitä. Kesän aikana on U16 -ikäluokka pelannut jo neljä SM-osakilpailua ja vielä on jäljellä Sastamalan osakilpailu, joka pelataan 25.-26.7. Roimasta on osallistumassa pari Tuorila - Tuorila tähän osakilpailuun.
Pelaajille kauden aikana turnaussijoituksen perusteella kertyvät rankingpisteet lasketaan kauden kokonaisrankingiin, jonka perusteella lasketaan kunkin joukkueen turnausranking. U16 -sarjaan on tähän mennessä osallistunut 20 eri joukkuetta.

Junioreiden SM-kiertueen lopputurnauksissa ratkaistaan beach volleyn junioreiden U14-, U16- ja U18 -ikäluokkien Suomen mestaruudet. Kuusi SM-kiertueen parasta joukkuetta pääsee SM-lopputurnauksen juniorisarjoihin rankingin perusteella. Tällä hetkellä Roiman pari Tuorila - Tuorila on rankingtilastoissa jaetulla neljännellä sijalla.

Tatu Venetjoki ja Arttu Karjalainen Helsingin SM-osakilpailussa 10.-11.7.2018

Harrasteturnaus Roiman majalla 29.-30.6.2018

Roiman järjestämä biitsiturnaus keräsi mukavasti pelaajia ja sääkin suosi. Miesten sarja pelattiin perjantai-iltana ja naisten sarja lauantaina. Tässä lopputulokset:

2. Henna Paananen ja Jenni Ylikangas
3. Minna Pollari ja Päivi Tuikkanen
4. Noora Uunila ja Sanna Sipi
5. Heidi LUkkarila ja Mari Kurikkala

Roiman U16-joukkueet hyville sijoituksille beach volleyn SM-kiertueella

Lohjan U16 SM-osakilpailussa neljänneksi sijoittuneet Tatu Venetjoki (vas.) ja Arttu Karjalainen.

Lentopalloliitto järjestää vuosittain kesällä aikuisten ja junioreiden beach volleyn SM-kiertueen. Kiertueen aikana pelataan eri puolilla maata osakilpailuja, joissa parhaiten sijoittuneet joukkueet pääsevät kiertueen päätteeksi pelattavaan SM-finaaliturnaukseen.

Junioreiden SM-kiertueella pelattavat sarjat ovat U14, U16 ja U18. Kiertue käsittää 4-5 osakilpailua sekä SM-lopputurnauksen, jossa jaetaan SM-mitalit.

Himangan Roimasta on kaksi joukkuetta osallistunut poikien U16 -sarjaan (03-04 -syntyneet): Arttu Karjalainen ja Tatu Venetjoki sekä Eero ja Esko Tuorila.

Sarjan ensimmäinen osakilpailu pelattiin Lohjalla 25.-27.5.2018. Poikien U16 -sarjaan osallistui yhdeksän joukkuetta, joista yksi oli Roiman Arttu Karjalaisen ja Tatu Venetjoen muodostama joukkue. Pojat sijoittuivat turnauksessa hienosti neljänneksi.

Poikien U16-sarjan toinen osakilpailu käytiin lauantaina 16.6.2018 Jyväskylässä. Sarjaan osallistui kahdeksan joukkuetta. Himangan Roimasta turnauksessa pelasivat Arttu Karjalainen ja Tatu Venetjoki sekä Esko ja Eero Tuorila. Karjalainen-Venetjoki -pari sijoittui turnauksessa seitsemänneksi ja Tuorilat kolmanneksi.

Sarjan seuraava osakilpailu pelataan Kouvolassa 7.-8.7.2018. SM-kiertueen osakilpailuissa pelaajat keräävät rankingpisteitä. Kauden aikana kerätyt rankingpisteet lasketaan kauden kokonaisrankingiin, jonka perusteella lasketaan kunkin joukkueen turnausranking.

Jyväskylän U16 SM-osakilpailussa kolmanneksi sijoittuneet Esko Tuorila (vas.) ja Eero Tuorila.