Kuuma biitsikesä 2021

Helteinen kesä on suosinut beach volleyn harrastajia. Roima on järjestänyt majalla loistavissa olosuhteissa useita turnauksia sekä aikuisille että junnuille.

Harrastenaisten biitsiturnaus 15.7. majalla

Torstaina 15.7. pelattiin majalla harrastenaisten biitsiturnaus helteisessä säässä.Turnaukseen osallistui kahdeksan paria. Voiton turnauksesta nappasivat Henna Paananen ja Mia Uunila.

Toiseksi tulivat Leila Keski-Oja ja Salla Koskela ja kolmanneksi Aija Jylhä ja Terhi Nygård. Onnea mitalisteille ja muille turnaukseen osallistujille. Kiitos myös kaikille talkoolaisille.

Junioreiden aluemestaruusturnaus Roiman majalla 10.-11.7.

Roima järjesti junioreiden beach volleyn Lännen aluemestaruusturnauksen majalla 10.-11.7. Lauantaina pelattiin U12- ja U14-sarjat ja sunnuntaina U16- ja U18-sarjat. Vain U12-sarjaan saatiin myös poikia mukaan. Turnaukseen osallistui yhteensä 21 joukkuetta/paria ja otteluita pelattiin kaikkiaan 46. Himangan Roimalta turnaukseen osallistui neljä joukkuetta.

U12 poikien sarjan voiton vei Kokkolan Isku. Toiseksi tulivat Osku/Pena ja kolmanneksi Roima (Egor Chaykin, Niilo Paananen ja Miro Tuorila).

U12 tyttöjen sarjan voitti Roiman tytöt (Iida Sipi, Lilian Hyyppä ja Viktoria Tomsek). U14 tyttöjen sarjan voittivat Team Tiikeri & Misu. Toiseksi tulivat Kimpimäki/Lampinen ja kolmanneksi Kimpimäki/Mäki-Knuutila. Roiman tytöt Telma Tuorila ja Aino Venetjoki sijoittuivat neljänneksi.

Kuvassa (vasemmalta) Roiman mitalisteista Egor Chaykin, Miro Tuorila, Niilo Paananen ja Iida Sipi.

U16 tyttöissä voittajaksi pelasi Tuuri/Rantakangas pari. Toiseksi tulivat Kivioja/Riekki ja kolmanneksi Järvi-Laturi/Marttila. Roiman pari Ronja Paananen ja Vilma Himanka olivat kahdeksansia.

U18 tyttäjen voittajaksi tuli Pöllänen/Seppänen. Toiseksi Rantala/Kalliokoski ja kolmanneksi Leppinen/Leppinen.

Turnaus pelattiin mainioissa olosuhteissa. Väkeä kävi mukavasti paikanpäällä

Miesten turnaukset majalla 2.-3.7.

Majalla pelattiin miesten harrasteturnaus ja avoin turnaus heinäkuun ensimmäisenä viikonloppuna.

Harrasteturnauksessa pelattiin monta tasaista peliä. Finaalissa voiton veivät niukasti 2-1,pari Tomi Riutta/ Sami Hietamäki. Toiseksi tulivat pari Kalle Aitta-oja/Kyösti Rautiola. Myös pronssiottelu oli tasainen. Sen voitti 2-1 pari Kimmo Mäkelä/Jani Roukala.

Miesten avoimen sarjan biitsiturnaus saatiin pelata hienossa säässä. Alkusarjan jälkeen finaaliin pääsivät parit Benjamin Montonen/Joska Försti ja Janne Heikkilä/Sami Isohanni. Voiton nappasi Montonen/Försti pari, hopeaa saivat Heikkilä/Isohanni. Pronssia turnauksessa saavuttivat pari Arto Rautio/Tatu Venetjoki.