Miesten Kokkovolley-sarja 2018-2019

Roimalla oli kaudella 2018-2019 kaksi joukkuetta miesten Kokkovolley-harrastesarjassa.
Sarjan etenemistä voi seurata Kokkovolleyn sivulta.

Lopputurnaus pelattiin 30.3. Hollihaassa Kokkolassa. Roiman joukkueet olivat mukana.

Turnauksessa pelattiin monta todella tasaväkistä peliä. 1-joukkue pelasi A-sarjassa, sijoittuen neljänneksi.

2-joukkue pelasi B-sarjassa ja selvitti tiensä finaaliin. Roiman joukkue voitti finaalissa Alavieskan Virin 2-0!

1.3. Roima kakkonen - Lohtajan Veikot 3-1.

23.2. Roima kakkonen - Kokkolan Lämärit 3-0.

Miesten 2-joukkue otti hienon 3-0 voiton Ruotsalosta kotipelissä Sautinkarin liikuntasalissa lauantaina 26.1.

Miesten kakkosjoukkue kaatoi Ruotsalon RuLesin 23.11. erin 3-1. ja Ruotsalon RuNon seuraavana päivänä niinikään 3-1 (kuva alla).

Roiman ykkösjoukkue otti 23.11. puhtaan 3-0 voiton Vetelistä!

Miesten 1-joukkue pelasi Kokkolan Tiikereitä vastaan 2.11. Voitto pitkän kaavan kautta 3-2 Roimalle!

Roima 2- Jeppis Wolley Juniorit 2-3. Voitto niukasti Jeppikseen 3.11.2018.

Roiman miesten 1-joukkue aloitti 26.10. pelit Kokkovolleyssa kotipelillä Jeppis Wolleytä vastaan. Peli oli kovaa vääntöä, jonka Roiman miehet käänsivät itselleen lukemin 3-2!
Roiman 2-joukkue aloitti 27.10. pelit Kokkovolleyssa vieraissa Alavieskassa. Alavieska oli tällä kertaa parempi lukemin 3-1.