Beach volley 2019

Roiman junioreille SM-hopeaa

Finaalissa etualalla Esko Tuorila vasemmalla ja Eero Tuorila oikealla, vastassa vasemmalla Ville Kattelus ja Sebastian Pozo Hernández.

Jyväskylässä pelattiin 16.-18.8. beach volleyn SM-lopputurnaus. Turnauksessa pelattiin sekä aikuisten että junioreiden sarjat. Aikuisissa mukaan pääsi kahdeksan parasta paria ja junioreissa kuusi paria/sarja.

Himangan Roimalta turnaukseen pääsi mukaan kaksi paria poikien U18-sarjaan. Roiman pareista Eero ja Esko Tuorila saavuttivat upeasti SM-hopeaa. Tatu Venetjoki ja Arttu Karjalainen sijoittuivat hienosti viidenneksi.

Pari Tuorila/Tuorila sijoittuivat alkulohkossa toiseksi ja Venetjoki/Karjalainen kolmanneksi. Parit kohtasivat toisensa puolivälierässä, jonka Tuorila/Tuorila pari voittivat tiukasti 2-1. Venetjoki/Karjalainen voittivat sijoitusottelun Storgård/Puhakka-paria vastaan 2-0 sijoittuen viidenneksi.

Tuorilat voittivat välierässä jännittävien vaiheiden jälkeen jyväskyläläisparin Huotari/Oksanen erin 2-1 (23-21, 19-21, 15-5). Finaalissa pari Kattelus/Pozo Hernández osoittautuivat liian kovaksi. Kattelus/Pozo Hernández voittivat ottelun selvästi 2-0.

Onnistuneet biitsiturnaukset majalla 8.-9.8.

Naisten biitsiturnauksen Roiman majalla 8.8. osallistui seitsemän paria.Alkusarjassa pelattiin kaikki kaikkia vastaan, joten kaikille tuli useampi peli.

Turnauksen voitti Tuikkanen / Saari -pari (kuvassa keskellä), toiseksi tuli Paananen / Ylikangas -pari (kuvassa oikealla) ja kolmanneksi Kauppi / Sipi -pari.

9.8. pelattiin Roiman majalla miesten biitsiturnaus. Turnaukseen osallistui kuusi paria.
Turnauksen voitti Hietamäki / Riutta -pari (kuvassa keskimmäinen pari). Toiseksi tuli Tuorila / Tuorila -pari (kuvassa oikealla) ja kolmanneksi Kaattari / Heikkilä -pari.

Kiitos kaikille turnaukiin osallistuneille!

Roimalle kaksoivoitto junioreiden beach volleyn SM-osaturnauksessa Vaasassa

Vaasassa järjestettiin 20.-21.7. junioreiden beach volleyn SM-osaturnaus. Turnauksessa oli sarjat U14, U16 ja U18 sekä tytöille että pojille.

Himangan Roimalta turnaukseen osallistui kaksi paria poikien U18-sarjaan. Turnaus sujui Roiman junioreilta loistavasti. Turnauksen voittivat pari Eero Tuorila / Esko Tuorila, jotka voittivat turnauksen kaikki pelinsä. Toiseksi tuli pari Arttu Karjalainen / Tatu Venetjoki, jotka hävisivät vain parien keskinäisen ottelun.

Poikien U18-sarjaan osallistui viisi joukkuetta. Kesän aikana pelataan SM-osaturnauksia eri puolilla Suomea, joista pelaajat keräävät pisteitä. Kuusi parasta paria pääsevät Jyväskylässä 16.-18.8. pelattavaan lopputurnaukseen.

Vaasan turnauksen tulokset:
Puhakka/Storgåd - Oksanen/Huotari 2-0 (21-16, 21-15)
Tuorila/Tuorila - Venetjoki/Karjalainen 2-0 (21-14, 21-14)
Ahonen/Suominen - Oksanen/Huotari 0-2 (16-21, 18-21)
Venetjoki/Karjalainen - Puhakka/Storgård 2-1 (21-16, 10-21, 16-14)
Ahonen/Suominen - Tuorila/Tuorila 0-2 (10-21, 5-21)
Tuorila/Tuorila - Puhakka/Storgård 2-0 (21-10, 21-16)
Oksanen/Huotari - Venetjoki/Karjalainen 0-2 ( 21-23, 14-21)
Puhakka/Storgård - Ahonen/Suominen 2-0 (21-15, 21-17)
Oksanen/Huotari - Tuorila/Tuorila 0-2 (18-21, 14-21)
Venetjoki/Karjalainen - Ahonen/Suominen 2-1 (21-16, 21-23, 15-9)

Naisten turnaus avasi beach-kesän 2019 majalla

4.7. pelattiin hieno beach volleyn naisten harrasteturnaus Roiman majalla. Sää suosi pelaajia auringon paistaessa läpi koko turnauksen!

Turnauksen voittivat Myllymäki/Riuttahuopana (kuvassa keskellä), toiseksi tulivat Saari/Tuikkanen (kuvassa vasemmalla) ja kolmanneksi Tarkka/Isohanni.

Kiitos kaikille turnaukseen osallistuneille niin pelaajille kuin yleisölle kuin talkoolaisille!

Miesten harrasteturnauksessa 8 joukkuetta

7.7. pelattiin Roiman majalla miesten biitsiturnaus. Turnaukseen osallistui 8 joukkuetta
Sää oli jälleen suosiollinen ja turnauksessa saatiin pelata hyviä ja tasaisia pelejä.

Turnauksen voitti tiukan väännön jälkeen pari Riutta/Hietamäki (kuvassa keskellä), toiseksi tulivat Tuorila/Tuorila pari (kuvassa oikealla) ja kolmanneksi Siermala/Södö.

Kiitos kaikille turnaukseen osallistuneille!