2017-2018

E-tyttöjen sarjakausi päätökseen

Etualalla vas. Telma Tuorila, Aino Venetjoki, Fanny Mäki-Petäjä ja Sonja Nurro. Vastustajana verkon toisella puolella Seinäjoki Lentiksen joukkue.

Roiman E-tytöt ovat kuluneella kaudella pelanneet Etelä-Pohjanmaan lentopallon Tiikerisarjaa. Sarja käynnistyi tammikuussa ja päättyi viime sunnuntaina. E-tyttöjen sarjassa kerrallaan kentällä kolme pelaajaa ja loput ovat kiertovaihdossa.

Maaliskuun turnauksen järjesti Seinäjoki Lentis. Roiman ensimmäinen peli pelattiin Seinäjoki Lentistä vastaan ja se päättyi lukemin 1-1. Toisessa pelissä Roima kohtasi Kurikan Ryhti Pyryt. Kurikan joukkue oli parempi lukemin 2-0. Turnauksen kolmannen ottelunsa Roiman tytöt pelasivat Kurikan Ryhdin Tuiskuja vastaan. Sekin peli päättyi lukemin 2-0 Kurikan eduksi. Viimeisessä pelissään Roima pystyi ottamaan erän Laihian Lujalta pelin päättyessä 1-1.

Viime sunnuntaina pelattiin Tiikerisarjan päätösturnaus Kurikassa. Ensimmäisessä pelissään Roiman E-tytöt kohtasivat Laihian Lujan Mustat. Ensimmäinen erä oli tiukka, mutta Roima hävisi sen kahden pisteen erolla ja toisen erän hieman selvemmin. Toisessa pelissä Roimaa vastaan asettui Seinäjoki Lentis. Peli oli tasainen ja päättyi lukemiin 1-1.

Kolmas peli pelattiin kotijoukkuetta vastaan. Kurikan Ryhti Pyryt oli parempi lukemin 2-0. Sarjan viimeisessä pelissään Roiman E-tytöt kohtasivat turnauksen voittajajoukkueen Laihian Lujan Siniset. Roiman tytöt pelasivat hyvää peliä ja antoivat tiukan vastustuksen laihialaisille, saaden molemmissa erissä 19 pistettä. Peli päättyi Laihian eduksi 2-0.

Roiman E-tyttöjen sijoitus Tiikerisarjassa oli 17. Tammikuussa Roiman tytöt pelasivat ensimmäisen virallisen sarjapelinsä. Erityisesti kolmen kosketuksen peli on kehittynyt, samoin syöttöpeli. Tytöt ovat pystyneet sarjan edetessä antamaan vastustajilleen sarjan alkuun verrattuna kovemman vastuksen.

Tytöillä on loistava joukkuehenki ja he toivottavatkin mahdolliset uudet pelaajat tervetulleeksi joukkueeseen. Roiman E-tytöissä pelaavat Fanny Mäki-Petäjä, Sonja Nurro, Ronja Paananen, Telma Tuorila ja Aino Venetjoki ja joukkuetta valmentaa Jorma Tuorila.

E-tytöt turnauksessa Seinäjoella

E-tytöt olivat lauantaina 24.3. pelaamassa Seinäjoella. Roima sijoittui viiden joukkueen turnauksessa neljänneksi.

E-tytöt kotiturnauksessa kolmanneksi

Roiman E-tytöt vas. Fanny Mäki-Petäjä, Telma Tuorila, Sonja Nurro, Ronja Paananen ja Aino Venetjoki

Himangan Roima järjesti 11.2.2018 Etelä-Pohjanmaan lentopallon E-tyttöjen Tiikerisarjan turnauksen. Sarjassa pelaa 17 joukkuetta, jotka on jaettuneljään eri pooliin. Tiikerisarja on tarkoitettu aloitteleville joukkueille. Vieraakseen Roima sai neljä joukkuetta Etelä-Pohjanmaalta.

Roiman E-tytöt pelasivat ensimmäisen pelinsä Seinäjoki Lentistä vastaan. Peli päättyi lukemin 1-1 (25-14, 19-25). Toiseen peliin vastustajaksi asettui Laihian Lujan Mustat. Roiman tytöt voittivat pelin lukemin 2-0 (25-16, 25-11). Kolmannen pelinsä Roiman joukkue pelasi Laihian Lujan Sinisiä vastaan. Roiman vastustaja hoiti pelin itselleen lukemin 2-0(25-11, 25-20). Viimeisen pelin vastustajana oli Jalasjärven Jalaksen Timantin. Timantit voittivat pelin selvin lukemin 2-0 (25-12, 25-9).

Turnauksen voitti Jalasjärven Jalaksen Timantit, toiseksi sijoittui Laihian Lujan Siniset, neljänneksi Seinäjoki Lentis ja viidenne ksiLaihian Lujan Mustat. Himangan Roiman E-tyttöjen joukkue tuli kolmanneksi. Turnauksissa aloittelevat lentopallojuniorit saavat arvokasta pelikokemusta.

Roiman tyttöjen syöttöpeli toimii paremmin kuin osalla vastustajista. Aloitusten nosto ja kentällä liikkuminen ovat myös kehittyneet hyvään suuntaan Tiikerisarjan edetessä.

Roiman E-tyttöjen joukkueessa pelaavat Fanny Mäki-Petäjä, Sonja Nurro, Ronja Paananen, Telma Tuorila ja Aino Venetjoki. Joukkuetta valmentaa Jorma Tuorila.

Roiman E-tytöt aloittivat Tiikerisarjan

Roiman E-tytöt vasemmalta Sonja Nurro, Ronja Paananen, Telma Tuorila ja Aino Venetjoki.

Etelä-Pohjanmaan lentopallon E-tyttöjen Tiikerisarja käynnistyi Roiman osalta 21.1.2018. Tiikerisarja on tarkoitettu aloitteleville joukkueille.

Sarjassa pelaa yhteensä 17 joukkuetta Etelä-Pohjanmaalta, Keski-Pohjanmaalta ja Pohjanmaalta. Joukkueet on jaettu neljään eri pooliin. Keski-Pohjanmaalta sarjaan osallistuu Himangan Roiman E-tytöt yhdellä joukkueella.

Roiman tytöt pelasivat kaikkien aikojen ensimmäisen sarjaturnauksensa 1D-poolissa neljän muun joukkueen kanssa. Roiman tyttöjen aloitusvastustaja oli Laihian Lujan Mustat. Peli päättyi lukemiin 1-1 (25-18, 23-25) pelin eräpisteiden ollessa Roiman eduksi.

Toisessa pelissä vastustajaksi asettui Seinäjoki Lentis. Roiman tytöt voittivat pelin 2-0 (25-18, 25-15).

Kolmannen pelinsä Roiman tytöt pelasivat Jurvan Urheilijoiden joukkuetta vastaan. Peli oli paikoitellen hyvinkin tiukka päättyen kuitenkin jurvalaisten 2-0 (25-7, 25-23) voittoon.

Viimeisessä pelissä vastaan tuli turnauksen kovinta peliä esittänyt Alahärmän Kisan joukkue. Alahärmä voitti pelin 2-0 (25-14, 25-9), mutta Roiman tytöt esittivät tässä pelissä parasta osaamistaan.

Roiman E-tytöt sijoittuivat turnauksessa kolmanneksi, Alahärmän Kisan voittaessa koko turnauksen. Jurvan Urheilijoiden joukkue sijoittui toiseksi. Turnauksessa neljänneksi sijoittui Seinäjoki Lentis ja viidenneksi Laihian Lujan Mustat.

Roiman E-tyttöjen peli kehittyi turnauksessa peli peliltä. Sarjassa pelataan yhteensä neljä turnausta, joista seuraava pelataan 10.2.

Roiman tytöt olivat itse tyytyväisiä omaan peliinsä ja voittotilikin aukesi. Tyttöjen kommenttien mukaan pelaaminen turnauksessa oli "kivaa, mukavaa ja välillä jännittävää". Joukkueessa pelaavat Fanny Mäki-Petäjä, Sonja Nurro, Ronja Paananen, Telma Tuorila ja Aino Venetjoki. Joukkuetta valmentaa Jorma Tuorila.